När kroppen sagt sitt..

"VILA!"
okej då, jag ger upp..
Jag har mött min överman. Smärtan har vunnit.
Jag vilar.
men jag gillar det inte!

______________________________________________

Update
Jag är inte riktigt som gjord för att vara sängliggande. Jag vet att det har varit det enda som snurrat i mitt huvud de senate veckorna "Tääänk om jag bara fick ligga i sängen en hel dag". Jag tar tillbaka det. Det är helt enkelt inte min grej. Blä.

All you need is love?

Jag skulle kunna, och vilja, skriva ett inlägg;
om kärlek
om tvåsamhet
om lycka
 om att ge och ta
om att finnas och att ställa upp
 om att älska gränslöst och utan krav
 om att uppfostra två barn
 om att inte ta varandra för givna
 om att Leva varje dag
 om att hitta rätt
 om att vara lyckliga både i sig själva och tillsammans
 och om att inge hopp om att kärleken övervinner allt


 Jag skulle vilja skriva om det men hittar inte mer ord än såhär.
Däremot hittar jag en bild som säger allt det, och så mycket mer.



Grattis, världens bästa. 30 år.

Näst intill bristningsgränsen..

Nu börjar fröken fräken gå ner för räkning! De där 75% som återstod när jag redan var slut..de är nog nere på 15% nu. Nu, när möte väntar heeeeela dagen (9-16.30) och sen jobb heeela em/kväll/natt (17-01). 15% och full fart 9-01. Låter det som en ekvation med positiv utgång? Det känns inte så, och i mina öron låter det inte så, men jag vill så gärna. Och vill man så kan man! Det kan dock behövas ett par hållna tummar där ute, tack.

Nu måste jag sätta fart! Imorgon, då sover jag nog. Hela dagen.

Tjat och gnat och gnäll...

men snart behöver jag inte tjata mer!

http://www.svenskakyrkan.se/vatten/index.html#/insamling/LFNZ

Superbra jobbat hittills hörrni!
Half way there, livin' on a prayer...
Nu är det inte långt kvar.. 9 dagar! Snälla, snälla.. Jag vet det är lågt att be, men jag skiter i dé! Hjälp mig hjälpa nu. Det är ett sms bort. Nu kan heller ingen skylla på att de inte har pengar, för det är lönetider mina vänner! Och ja, det här är lika viktigt för mig som det låter. Och ja, jag skänker själv också. Och ja, det gör faktiskt skillnad, du gör skillnad, jag gör skillnad. Och ja, tillsammans kan vi faktiskt förändra världen. Vi måste bara tro på det.

Helt slut, på riktigt?

Nu börjar jag bli rädd för mig själv. Jag är  h e l t  förvirrad.

Efter en fantastiskt mysig kväll med Pria har jag nu landat, kollat mail, pratat lite, lyssnat på lite ljuv musik. Sitter här och laddar för diskvattnet har jag tappat upp och disken ligger i. Och vi vet väl alla hur spännande det är att diska i kallt vatten?
Klockan rinner iväg och jag gör ett språng mot köket - snacka snopet värre när all disk är diskad och klar i diskstället!

Jag har alltså glömt bort att jag diskat upp all disk från middagen. Inget man gör sådär på två minuter heller. Pria, du kanske kan komma hit oftare och underhålla mig så pass att jag glömmer bort vad jag gör? :)
Nej, skämt å sido. Skrämmande, är vad det är, för jag har inte koll på nånting.

Jag har dock koll på att det är tisdag imorgon. Jag ska jobba, sen ska jag på föreläsning i Hofors. Men först ska jag sova. Lika bra att springa till sängs innan jag glömmer bort vart jag skulle, och vad jag skulle göra där.

På återseende! (om jag kommer ihåg det)

Helt slut?

Ett uttryck som ofta används. Dock sägs det ju att när man tror att man inte orkar mer, har man 75% kvar att ge.
Om det är så, må det visa sig imorgon!! Bring on those 75%!

Onsdag

Solen skiner, himlen är blå. Vad det är skönt att leva då!

La la la la..

Lördag 14.03.2009

Klockan är 10.17 och här är EKO't.
Varför heter det "Dagens EKO", någon som vet? Mer än Mr. Google..

Hur som, här är helgen i full gång. Har hunnit träna, duscha, fixa, plocka undan disk och fått en uppgift klar i skolan. Den är iväg mailad för respons från övriga gruppen. Klockan är bara barnet och det känns BRA. Något som känns mindre bra är den oftantliga trötthet som tynger mig, samt ett rackarns halsont som jag inte alls har tid med! Hade tänkt att jag skulle springa idag, men det fick bli en lugn vända på gymmet istället.

Fredagen bjöd på träning, skola, jobb (oplanerat) och umgänge med min allraste bästaste bäst-favorit. Tess var på snabbvisit i Viken, vilket innebar tacos och Let's Dance. Det var underbart och jag känner verkligen att jag måste få till en helg då jag kan åka ner, snart. Du är fantastisk, hjärtat. Och hur du än gör, så länge du gör vad Du känner är rätt, så kommer det bli såå bra. Vad du än hittar på, så finns jag just precis här. <3
Jag orkade dock inte längre än till elva snåret. Att gå upp tidigt är påfrestande, och jag är inte van att vara vaken länge längre. En drastisk förändring i fröken Hannuxelssons liv. Jag är inte längre världens värsta nattsuddare. En förändrig till det bättre, skulle jag vilja säga.

Lördag idag. Det blir lugnt. Ska försöka få ordning på ett par uppgifter till så jag känner att jag hänger med i skolan. Till kvällen blir det nog soffläge och sova lagom till Melodifestivalen. Jag har inget större intresse i det jippot, förutom att jag tycker Malena Ernman är bra, och ett litet plus i kanten att hon är från Sandviken och jag jobbar med hennes mamma. Vinner inte hon, håller jag tummarna för Caroline af Ugglas.
1. Hon har ett finfint namn
2. Hon har en bra låt
Nu kommer jag väl bli hatad och ratad av halva svenska folket, men vad gör det om 100 år när allting kommer kring?

Här är dock något som kommer göra skillnad om 100 år. Min nya gym-bekantskap informerade om detta och tyckte kyrkan skulle göra vad de kunde. Vi privatpersoner också, förstås. Vi har faktiskt ett evenemang just då med jobbet, så jag ska framföra denna idé. Rätt svår att genomföra där och då, men kanske något att tjuvstarta med veckan innan?
Om inte annat kan vi alla göra oss medvetna om detta och hänga på..

http://www.wwf.se/v/klimat/earth-hour/1196404-earth-hour-2009-startsida

Jag kan heller inte påminna för många gånger om den insamling för Rent Vatten, jag tidigare nämnde. Hey, kom igen nu! Make a difference..

http://www.svenskakyrkan.se/vatten/index.html#/insamling/LFNZ/skapare

Nu tackar moraltanten för sig.
Trevlig helg!

Ditt liv skall jag följa..






..och finnas för dig,
Älskade Barn.

Lite scary..

MyHeritage: Celebrity Morph - Dynasty - Pedigree

 

86% likhet sägs det.. Och så den menlösa munnen.. Vet inte om jag ska skratta eller gråta!


Nästan oavgjort!

MyHeritage: Look-alike Meter - Genology - Free genealogy search


3%, det är inte mycket det inte.. Men det var 3% åt det otippade hållet. Det är väldigt få som tycker jag att jag är mest lik pappa. De flesta säger att jag är "mamma upp i dán!". Jag är lik henne också, det vet jag. Andreas och jag är ju också otroligt lik varann. Vi påminner nog om varandra, allihopa. Men jag liknar pappa mest! Med 3%, så de så! :D


I ain't no quiter!

Det känns som om rubriken "Den vinner som är trägen.." hade passat även idag. Första längdskidsturen på minst 5 år är nu avklarad. Det var  j o b b i g t . Grejen var den att det var lika jobbigt psykiskt som fysiskt. Att göra något man gjort förut, men ändå inte kunna..det är lite för mycket för en Caroline. Jag slirade och vinglade och ramlade och halkade. Balansen lyste med sin frånvaro, men det gjorde inte vurporna! GAH, jag blev galen! Jag stakade och stakade, men pappa gav mig goda råd att variera med såkallad "diagonal åkning". Yeah, right. Kordinationsproblemen blev ett faktum, så det var bara att fortsätta trötta ut de arma armarna. Ju tröttare jag blev, desto lättare ramlade jag. Att det var bäcksvart och vi åkte med varsin skakande pannlampa, glasögonlös, var heller inte till min fördel. Jag ser som en kratta och fenomenet höger stav på eller mellan höger skida uppstod allt som oftast, och orsakade lika ofta plattfall.

Envis som jag är vägrar jag dock vara såhär dåligt på någonting. Som det ser ut nu är söndag nästa inplanerade skiddag. Om träningsvärken är överkomlig då, det vill säga. Nu jäklar! Jag lär aldrig bli någon Charlotte Kalla, men bättre än sämst ska till och med jag kunna bli..

Fortsättning följer.

Mellan två jobb

Ja, jag är hemma en vända mellan jobbet och jobbet. Det är tisdag, den obligatoriska mötesdagen. Arbetsplatsträff tidigare idag med omvärldsanalys. Ungefär lika spännande som det låter. Nu snart är det dags för årsmöte med SKU (Svenska Kyrkans Unga). Jag är någon form av ansvarig, så det är väl bäst att infinna sig. Jag är dock ytterst skeptisk till att det kommer något/någon barn/ungdom, men den som lever får se om min skepsis blir motbevisad..

För övrigt är det en tämligen medioker tisdag. Trist väder, otroligt trött, har så ONT. Det är en riktigt dålig knä-dag idag och värken tröttar ut mig. Det ska bli intressant att åka skidor i Kungsberget imorgon. Tänker det fortsätta vara såhär varmt blir det tungt att åka. Det blir en riktig utmaning för knäna, men så blir det - jävlas man idag får man fan för det imorgon! Hårt mot hårt, mina vänner.

Jag har varit och lånat lite kurslitteratur idag också. Och lämnat tillbaka "gammal", sådär lagom försent tydligen. 91 kronor gick det kalaset på - för lite sena böcker! Det tycker jag var onödigt. Skärpning fröken.

Nu blir det ombyte och vidare mot nästa möte! Sedan blir det en tidig kväll i kväll, då sömnen lyser med sin frånvaro. Igår var jag rätt bra och kom i säng i tid, men vaknade med 30-45 minuters intervall hela natten. Dessa tidiga träningsmornar som jag tycker så mycket om börjar kännas i kroppen. Men, det kostar att ligga på topp, sägs det.

Update

Ja, en liten uppdatering kanske är på sin plats. Som det kanske syns har bloggen fått ett nytt ansikte. Inte allt för smickrande, om ni frågar mig. Men det där med koder hit och dit har aldrig varit min starka sida, dock är väl inte jag den som viker mig för att prova på något nytt? Har dock inte haft tid att göra nåt åt det sedan dess, så det får vara såhär så länge, tills det att jag tar tjuren vid hornen och fixar till det så det blir peeeerfecto.

Idag är det söndag. Vasaloppssöndag. Det är imponerande, tycker jag. 9 mil på skidor är ingen barnlek. Jag håller på att fundera och planera. Har fått så många frågor om varför jag tränar, och vad jag tränar till.. Personligen behöver jag inget direkt mål eller anledning, då jag har rätt lätt för att motivera mig själv, men jag tänkte det kunde vara kul med en utmaning.. Så, gott folk, vad tror ni om Tjejklassikern 2010? Det innebär Tjejvasan, skidor 30 km, Tjejvättern, cykel 90 km, Vansbro tjejsim 1 km, Lidingöloppet, tjejversionen 10 km. Känns inte allt för oöverkomligt.. Kanske om jag håller mig hel och smärtfri, att det kan vara ett rimligt mål att sikta mot.

Veckan som gått har inneburit sportlov för alla skolbarn här omkring. Lov innebär dock inte lov och ledighet för oss, snarare tvärt om. Det har varit fullt ös med utflykter och konfirmationsläger. Det känns att man är lite sliten. Helgen kom dock så småningom. Fredagen bjöd på bebis- och hästmys, innan det var utgång på tapeten. Det blev ett blandat resultat för samtliga inblandade, men i det stora hela var det en trevlig kväll. Gårdagen spenderades på bortaplan, närmare bestämt Västerås, men en hög koncentration av favoriter på liten yta. Fantastiskt mysig dag, som avslutades med dans. Mindre mysigt, då mina nerver inte gör som de ska, som jag vill. Bortdomnat ben och illamående satte stopp för det önskade dansutövandet.  Nu har jag, som sagt, kikat på Vasaloppsstarten, ätit gröt och donat lite. Det är dags för en vända till gymmet.

Det var en liten uppdatering från Norra Götgatan. Och kom ihåg..
Idag är första dagen på en ny månad, och på resten av livet...

----------------------------------------------------------------------------------------
5 minuter senare..
Ibland lyser hårfärgen igenom. Hur kan jag sitta här och säga att jag vill göra Tjejklassikern 2010, när Tjejvasan redan gått för i år? Smart Caroline, ruskigt smart.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Efter Fridas kommentar..
Nu vet jag inte vad jag ska skylla på längre. Trötthet, hårfärg, DUMHET?
Jag vet inte ens vilket år det är. Grattis. Glöm allt jag sa här ovanför. Tack. Nu ska jag vara tyst.

RSS 2.0