It starts in my toes, and I crinkle my nose..

Ja, nog är det lite spännande allt? Fast ändå inte. Kanske sen, vem vet?

Dansa dansa hela helgen som var. Uj, klockren söndag efter en lite lam lördag, dock med riktiga ljusglimtar. Mamma tyckte det inte verkade vara meningen att jag skulle packa ihop mig och åka på söndagen, men jo, det var där jag skulle vara just då. Knyta nya kontakter, svettas och dansa dansa dansa. Ja, det är nog det bästa sättet att fördriva en söndagskväll!? Allra helst när de flesta av er vet vad jag tycker om söndagar.. Det ser dock ut att kunna bli några ytterligare lyckade sådana i ett dansande spår. Ni vet inte vad ni går miste om..

Det vet heller inte du, du som har tagit upp på tok för mycket tid, lust, ork och energi både i fysisk och lite mer flytande form. Du får nu stå ditt kast. Jag kan ju bara säga att det som kastades nu ligger längst ner på botten. Dyka efter det får du göra själv, men då tar du dig nog för mycket vatten över huvudet.

Men näe, tillvaron snurrar på rätt bra nu. Full fart framåt. Snart skramlar vi in i en ny månad, en kort sådan. Sedan hoppas jag att vintern känner att den gjort sitt. Jag vill ha vår, jag vill ha lediga dagar, jag vill ha äventyr, jag vill...jag vill...så mycket! Men mest av allt just nu vill jag att mina favoriter ska komma hem från värmen. Lite tomt är det, men bara lite ;)

Jag vågar mig inte på någon över-natten-önskan. Sist skrev jag att det enda som fattades var snö, och att snäälla, kan det inte vara alldeles vitt när jag vaknar!? Och, visst var det så! Men, vi vet väl allihopa att man inte ska leka med de högre makterna? Ibland får man låta de vila och faktist nöja sig med det som är. Som jag läste någonstans;

Allt är precis som det ska vara just nu..

image38

Perfecto.

Mitt bland pensionärer och snor

Ja, det är väl däremellan jag befinner mig nu. Jobbet tar upp otroligt mycket tid nu, fast jag har fått klagomål, så jag ska inte mala på så mycket om det. Idag har jag ju faktist varit ledig, halft i alla fall! (:

Under lediga dagar hinner man fundera över både det ena och det tredje. Först och främst, att göra pannkakor, det måste vara en konst för sig. Mitt försök på förmiddagen slutade i katastrof. Jag tror inte det var en pannkaka som höll sig hel, även om jag följde konstens alla regler. Pappa behöll nog denna talang för sig själv. Generna skickades i alla fall inte vidare åt mitt håll.

Förutom diverse köks-utmaningar har även dagen bjudit på ett första möte som kan tänkas bli något riktigt bra. Jag hoppas i alla fall det. Första intrycket var bra, känslan var rätt. Vad mer kan man begära i början? Jag ser fram emot många timmar av värdefullt utbyte. Jag tror vi har mycket att ge varandra (:

Jag har även varit och kikat på innebandy. Det är något särskilt med atmosfären på Jernvallen. Jag stortrivs!

Annars då? Onsdag redan. Det känns som veckan nyss började. Har hunnit med en hel del faktist. Har kikat på lägenhet bland annat (: Den var riktigt fräsh, fast det ska med sig en hel del tur om den ska bli min. Det är dock den första jag faktist har varit och kika på. Skulle vara lite av ett lucky shot om jag skulle slippa leta något mera. Brudarna kommer snart hem också, och om vi bestämmer oss för att leta tillsammans, då ökar ju våra chanser märkbart. Det kan inte annat än att bli bra, helt enkelt (:

Vardagen rullar på bra nu.. Livet rullar på rätt fint i största allmänhet.. Sandviken är inte så pjåkigt ändå, bara man ser möjligheterna! Och allt som är bra nu kommer bli ännu bättre när mina favoriter hittar hem igen. Två veckor kvar. Det är nog dags för mig att hitta till solariet, om jag ska ha någonting att säga till om i deras sällskap.

Åh, jag får alltid frågan om jag inte längtar tillbaka till Kanada, och ni anar inte hur skönt det är att ärligt kunna säga "Nej, det gör jag faktist inte". Det har löst sig så fantastiskt bra med jobb och allt här, så övergången flöt på fint. Det känns att det är här jag ska vara nu. Kanske det bästa av Kanada rör sig över till denna kontinent så småning om i alla fall. iih (:

Det enda som fattas nu är snö. Kan jag inte få vakna upp och det är alldeles vitt imorgon, snälla?

Ryck!

Ja, det rrrrrycker i mitt ögonlock! Det har ryckit sen igår kväll och vill inte sluta. Någon med ett hett tips för att få det hela att sluta? Alla förslag mottages och övervägs seriöst, nu är det kris!

För övrigt är det tisdag. En ytterst diciplinlös tisdag, då det var meningen att det skulle motioneras här på morgonen/förmiddagen. Tji fick den som trodde det! Ha! Johanna var tvungen att jobba, och jag sova..tyckte jag. En liiiten stund till bara. Lite? Ja. Fast nej. Jag insåg att jag inte var trött längre, så jag gick upp. Tänkte att, ska jag ut och springa vill jag nog ha några nya fräsha låtar på ipoden. Det var tvunget att konverteras och grejas. Medans jag väntade fick jag för mig att jag skulle spela flöjt. Ja, byta om, hoppa i springkläderna lät ju dumt? Nej. Dumt lät dock flöjtspelandet, lite. Det var längesen, fast kul! Tro inget annat! Väl investerad tid i ickemotionerande, måste jag säga. Nu har det i alla fall hunnit bli för sent. Wooopsie!

Efter den kulinariska frukost som nu färdigställs i mina tankar (får se hur långt jag kommer i praktiken) blir det dusch, sen cykel till ICA där jag har dejt med min ny-gamla kollega. Hela eftermiddagen/kvällen är sedan vigd till arbete, och jag är så exalterad! :D Jag är verkligen första-dagen-på-jobbet-peppad! Hoppas det kan hålla i sig i en hel termin. Framtiden ser dock otroligt ljus ut på den fronten, måtte det inte vara ett mötande tåg!

Det ringdes även denna ljuva morgon från min andra inkomstkälla där de önskade att jag skulle jobba
ikväll: Åh, kväll! Men, nej, tyvärr.
på fredag: Förmiddag? :S Okej då
på söndag: Förmiddag, IGEN? Åh. Jaja, skriv upp mig.
Jag är dock helt nollställd då jag inte vet om jag har något planerat inför fredag redan. Heller inte söndagen. En kalender börjar bli aktuell, mycket aktuell.
Nu när ändå ämnet jobb är på tapeten, ska jag på intervju inför ett tredje jobb på onsdag. iih. Ibland känns det bara så..bra! Är så glad att allt har löst sig. Skräckscenariot är som bortblåst.

Oj, klockan rinner iväg. Måste rusa!

Bilder säger mer än tusen ord..

http://www.facebook.com/album.php?aid=81664&l=8ac3e&id=561370316

Detta är vad jag har roat mig med under de 1½ veckor jag varit hemma. Enjoy!
En lite mer utförlig uppdatering i ord kommer inom kort, det är lite mycket nu.

Puss och kram, vi syns på stan

RSS 2.0