Info.

Jag tankte bara informera samtliga att lordagen ar nu bestamd att spenderas i Vancouver. Med andra ord, jag kommer vara borta hela morgonen/dagen/kvallen och halva natten. Jag antar att det nu ar jag som far chansen att skriva den san grej till tidningen;

"All eventuell uppvaktning i samband med min fodelsedag undanbedes vanligen, bortrest."


Jag kommer alltsa inte finnas tillganglig via telefon den dagen. De som mot formodan fortfarande skulle vilja ringa blir nog tvugna att bestamma en tid med min sekreterare. Detta gors lattast via mail. Kommentarer till denna text kan anvandas i varsta fall. Att ringa till min mobil under dagen ar ju ett alternativ, men eftersom det kostar skjortan for bade er och mig sa avstar jag helst fran detta tillvagagangssatt.

Ja, da tackar jag for mig, for er uppmarksamhet och onskar er en god kvall,
fastan det tar emot da klockan har ar 9.28 AM.
Mitt namn ar Caroline som rapporterar fran ett regnigt Kelowna.

Tredje gangen gilt!

Okej. Nu vet jag varfor jag inte skriver blogginlagg oftare. Jo, for att varenda gang forsvinner de! GAAARGH!
Okej. Nu var det gjort. Frustrationen ar ute ur kroppen. Pappa, jag knyter naven i fickan och tar nya tag, precis som du lart mig.

Sa, har rullar allt pa i ratt riktning. Det ar fortfarande sommar, det ar varmt, det ar skont och jag ar brun. Woho! Sa, nu var det sagt och skrytet avklarat. (Fast jag ar ratt jattebrun, for att vara jag =))
Tjejerna och jag far dagarna att ga av bara farten. Fort fort gar det. Formiddagarna fordrivs oftast med lek. Prinsessor och dans, Roley, Poley and Soey och jumping shows. Eftermiddagarna bjuder oftast pa nagon aktivitet i storre eller inte riktigt lika stor skala. En picknick pa baksidan kan vara aventyrligt nog aven for det storsta barn.

Lite bilder ar har pa ingang. Dessa ar alla fran i fredags (igar for mig). Fredagar har blivit lite av en Girls day out. Storytime lar bli mer en vana eller ett undantag. Det var riktigt roligt. Lika sa lunch ute och ett besok i en lite mer fancy lekpark an den som ligger 6 minuters gangvag harifran.








Det ar inte alla 3.5 aringar som kan ata "chuchi" med pinnar inte!



 





Det sags ju att bilder sager mer an 1000 ord, sa jag later dessa tala for sig sjalva..
Det ar dock inte alla dagar vi beger oss ut pa liknande festligheter och utflykter, utan nojer oss med..



..mys!


Och mysigt ar vad det ar har! Verkligen.
For ovrigt blir jag lite tafatt da jag inte riktigt vet vad jag ska plita ner och inte. Sa, forslagsvis kan ju de som onskar/kraver mer specifik och detaljerad beskrivning av olika handelser och event stalla diverse ledande fragor angaende detta, sa jag har nagot att ga pa. Berattandet blir annat ratt flyktigt, da det ar sa mycket intryck, men ack sa svart att satta ord pa dem!
Men nu har jag i alla fall bevisat, an en gang, att jag lever och frodas.
Pa aterseende!

RSS 2.0