Dan före dopparedan!

Det känns lite som dagen före julafton, eller någon annan spännande dag.. Och det är det ju! Imorgon tar vårens stora äventyr fart. Jag och ett helt gäng andra, på våra cyklar, trampandes Värnen Runt! 3 dagar har vi på oss och det ser ut att bli solsken hela vägen. Håll nu tummarna att det förblir så!

Jag hade som mål att samla ihop 150 mil innan denna helg var kommen. Det gick...sådär. Jag har trampat på en del i veckan och den totala summan för den här våren blev 102,5 mil. Jag fick omvärdera och omprioritera efter vägens gång så jag är nöjd att jag hann passera 100-mila-sträcket!

Nu är väskan packad och jag känner mig redo! Lite sömn på det här, sen är det dags. Imorgon kl. 8.15 rullar Grupp 10 från Adolfsbergsskolan. Tre dagar och femtioåtta mil senare rullar vi tillbaka in på samma skolgård. En lägesrapport att vänta efter söndag, med andra ord!

Det börjar närma sig!

Ja, nu är det inte många veckor kvar.. Om allt går väl de sista veckorna kan jag snart titulera mig som Sjuksköterska. Galet! Vart har dessa år tagit vägen? Som alltid flyger tiden fram..

Tisdag, träningsfri dag och en C-tur på schemat. Jag unnade mig sovmorgon och har haft förmiddagen på mig att fixa lite praktiska grejer. Beställt personbevis, skickat efter en namnskylt från http://skyltmax.se.. Det börjar liksom bli på riktigt nu!

Nu ska jag äta lite brunch i lugn och ro, sen iväg för ett kvällspass. Och när jag kommer hem, har även M kommit hem! Vilken lycka! :)

Sköna maj!

Början på årets femte månad har verkligen varit härlig! Goda besked i skolan, ny lärorik praktikplats, solen har tittat fram emellanåt fastän det har regnat en hel del. Och så cykling, såklart. Ser att senast jag skrev hade jag fått ihop 22,5 mil. Det har hänt en del sedan dess. Samlingen har fortsatt och efter dagens runda har jag skramlat ihop 80,5 mil. Jag har även hunnit med min och Pärlans första vurpa (som gick, efter omständigheterna, bra!) samt min premiär tur Hjälmaren Runt.

Det var en liten lägesrapport, mest för egen del. Det är bra att hålla koll på tillvaron i detta forum. Det börjar bli läge för lite sömn och låta kroppen vila. 15 mil igår, 8,5 mil idag. Midjan och nedåt vill ligga stilla i horisontellt läge! Och det verkar inte mer än rätt. Så får det bli!

Tack och god natt!

RSS 2.0