Fröken Händig

Ja, man kan ju fundera vad ett mijöombyte egentligen kan göra med en människa? Här sitter jag mitt i natten, iförd min nyinköpta rosa pyjamas, och syr. Jag vet inte själv vad det är, men något har ju hänt. Det måste det, annars verker det lurt! Under dagens lopp har det även inhandlats 4 rosa plagg. Ett stycke pyjamas (á 2 plagg) och två t-shirts.
Spännande!

Kanada-landet har även ett starkt inflytande på min hårlängd. Ja, många trodde inte det var möjligt, men nu är det ännu kortare! And I like it!! Det finns diverse bildbevis på detta. Dock inget bra nog för Fröken Händig, så ni får allt fortsätta vänta och fantisera.
Spännande!

Och vad sys då? frågar sig säkert de flesta. Allra helst mamma. Jo, det var ju så att en fåll på ett par gamla hederliga älskvärda byxor hade släppt. Så går det ju inte att ha det, måste lagas. Sagt och gjort. Nu kan jag åka till Toronto hel och hållen imorgon.
Spännande!

Idag har jag även shoe-shoppat. För att balansera allt rosa med prinsess-varningstriangeln på införskaffade jag, till min fars stora fasa, ett par Converse-skor. Lite den-gamla-goda-tiden över det hela. Jag har även letat fram mina gamla hederliga Levi's jeans. De ska få åka med till Toronto. Häng och Converse igen, och lite rosa.
Spännade!

Identitetskris ? undrar säkert ungefär 110% nu. Nejdå. Omväxling förnöjer, som det så glatt heter. Back to the good old days. Träffa Jensa igen. Niagarafall och världens högsta byggnad. Dirty Dancing. Veckan lär bli minst sagt
Spännande!

Excitement!

Jag har bokat bokat bokat halva kvällen.
Flygbiljetter                     - Check!
Boende                            - Check!
Dirty Dancing biljetter  - Check!

Iiiih!

Toronto nästa.

Ingen titel är er värdig






Ni kände mig när åren var terminer,
när sommaren var helig och nätterna var allt.
Ni har varit desamma, som en klippa genom tiden
med händer som verkat räcka åt oss alla.

Minns ni hur vi satt utanför Strandbaden i Årsunda
och lyssnade på när sjön blåste in?
Det var långt innan dem, det var långt före allt
men jag kan inte komma på att jag saknade något då.


Innan mörkret faller ska jag lämna några varma rader..

Det har gått på tok för lång tid sedan sist. Jag säger som min gamla SO lärare skulle ha sagt; "Jag ber så hemskt mycket om hundra kronor!" Nej, inga ursäkter här. Jag är mer inne på att lägga all den energin på förbättring.

Tiden går. Fort går den också, när man har roligt. Jag lever och frodas! Tack vare kontakter har jag lyckats skaffa mig en riktigt bra kiropraktor som nu återgett mig min förmåga att gå. Då jag inte kunnat hålla mig borta från klubban och bollen hamnade jag åter på ruta ett. Field hockey gör inte min rygg något gott, men sinnet lever upp så det räcker och blir över! Och, som de flesta vet, det som inte dödar, det härdar.

Tanken är att hålla detta inlägg kort och koncist. Klockan är här strax efter midnatt. 5.15 närmar sig med stormsteg. Men som säkert också de flesta hört, så är sömn överskattat.

Den senaste timmen har ägnats åt att ladda upp diverse bilder på Facebook, men då jag vet att flertalet trogna läsare inte, av diverse olika anledningar, ej befinner sig i det träsket bifogar jag här en länk till denna festliga plats. (http://www.facebook.com/album.php?aid=47150&l=d45f1&id=561370316) Detta gör det möjligt för er att se just dessa bilder, utan risk att övervakas av FBI eller liknade.

Imorgon. Fredag.
Träning. Dubbelpass 5.30. Kul.
Kiroprakteri = kostsam ($40) lidelse i 10 minuter, men ack så effektivt.
Story time. Vad är vi utan rutiner?
Lunch på Sturgeon Hall hos min (ny)funna vän. Devon. Från Nya Zeeland.
150 cm över havet. No kidding.
Giant Swedish woman. Ohyes.
Hockeypremiär imorgon kväll. Kan inte bli annat än intressant.
Inte Brynäs-Leksand intressant, men vad kan någonsin jämföras med det?

Kära vänner i ljus och i mörker.
I växlande väster och öst,
är ni alltid mitt hopp och min helande tröst.

Det behövs ibland då jag saknar, för det gör jag.
Jag saknar Er. Dig.

RSS 2.0