Lalala..lala..

Ja, nu är vi där igen! Febern höll i sig längre än väntat och vilan längre ändå. Igår kördes första passet på 11 dagar. Johanna, jag och Trebo. Jag blev rädd för mig själv och för hur mycket man kan tappa på mindre än två veckor. Pulsen var uppe i trätopparna innan vi ens hade kommit 1/3 och jag var helt slut. Vi krigade dock på med backträning och lite styrka.

Nu är jag precis hemkommen efter 5 mil på cykel. Rackarns, va ont man får i häcken!! men det var det värt.. Det tog sin lilla stund i och med att jag gjorde ett par sociala, och flertalet nödvändiga men korta stopp på vägen. Jag höll en medelpuls på 155/bpm i 02:48, så jag är rätt nöjd. Om inte annat så var det en naturupplevelse som hette duga! Så vackert, så nära inpå, så hemmablind.

Nu ska jag ut i solen och njuta, försöka hitta på någon slags lunch/middag, sen blir det jobb/föreläsning framåt kvällen. Eventuellt siktar vi in oss på lite mys och quiz efter det.

Lovely!

En vänlig grönskas rika dräkt


har smyckat dal och ängar


Nu smeker vindens ljumma fläkt


de fagra örtersängar


Och solens ljus


Och lundens sus


Och vågens sorl bland vinden


Förkunna sommartiden







Slut är din strid..

Månen lyser. Vårnattsvind svalkar dig.
Sov på min arm.











I fredags, 23:e maj, hissade pappa ner sin Älskade mor, min evigt saknade, farmor i jorden i Årsunda.
När vi var påväg i fredags, liksom så många andra år den 23:e maj,
önskade jag att vi åkte dit för att fira Din födelsedag även denna gång. Tyvärr var det inte så.
Vi fick dock en väldigt fin stund tillsammans, och jag hoppas att du sover gott nu farmor,
på allas våra armar, i alla våra hjärtan.

Lalala... NOT!

Ja, så när man mår som bäst, springer på som bäst, ser ljuset i tunneln som allra mest..
Då blir man sjuk. Det är snorproduktion i stil med sommaren -07. Och den, mina vänner, är inte att leka med.

But! (Yes, there's a But..) Nu har jag ju alla anledningar i världen att lägga mig till rätta i soffan och se på Casper om och om igen, hela dagen. Det gör denna annars så outhärdliga måndag lite bättre. Men bara lite.

http://www.youtube.com/watch?v=KjlZGP257TY

Åh.

Lalala...

Endorfinerna flödar ännu en gång :D Det här är anledningen till att träna. Årets första mil. Förmodligen årets härligaste mil. Vilken känsla!

Mycket sjå över lite prestation för vissa. Inte för mig. Inte idag. Inte efter 2 dagar med 13 timmars arbetsdagar och 4 timmar sömn i kroppen. Inte då jag faktist kom undan med en skaplig tid. Jag är jävligt nöjd, faktist.

Får man vara det, för en gångs skull?
Tack.

"Uppdatera mera!"

Det är ungefär vad jag försöker säga till mig själv dagligen. Jag lyssnar inte så bra på mig själv, inte så bra på andra heller, tycker vissa. Men musik lyssnar jag gärna på (:

Nyligen hemkommen från Trebo. Där praktiskt taget sprang jag på "mina" tonåringar, de var ute och orienterade. De såg fantastiskt vilsna och förvirrade ut. Jag är ack så tacksam över att jag inte är den enda! Trebo kan jag dock. Jag känner till varenda böj på spåret, varenda lutning, varenda rot och varje sten. And I love it! Min backe var som vanligt helt fantastiskt brant och bökig. Spåret var som vanligt fullt med barr som kom in i skorna. Allt var som vanligt, alldeles perfekt bra, förutom att det var årets första back-/spänstträning, och det känns! Det gick tungt. Men nu när jag har uppdaterat mig inom det tekniska i min träning ska jag hålla koll, och förhoppningsvis se resultat (vet inte om jag vågar säga "snart" ). Men, det gick oväntat fort, skönt var det, och Roligt var det. Endorfinerna flödar! (:

För att komma med någon sånär uppdatering på Veckans Aktivitet v. 13, matchernas match. Så kan vi ju säga att killarna stod, och står fortfarande, som enfaldiga segrare. Tjejerna är dock mycket stolta över sin prestation och något överraskad av flertalet dolda talanger. Det var fantastiskt roligt och vi ser nu över möjligheterna för en returmatch..

Annars har det varit dåligt med aktiviteter under titeln Veckans aktivitet. Gå dock inte runt och tro att vi är aktivitetslösa. Ha! Vi är alla så uppslukna av jobb och jobb och weekends på annan ort och fester och bortbjudningar, så vi hinner inte riktigt med. Det var nog lite väl naivt att tro att detta skulle hålla, kanske något i stil med Månadens Aktivitet hade varit lite mer realistiskt? Men, inte är vi de som är sånna inte.. Här hålls inget tillbaka! Satsa järnet, och sen rätt in i kaklet! Right Tess?

Ikväll ska vi i alla fall försöka oss på en liten sammankomst. Det är ju onsdag, vilket innebär Quiz. Vi har varit där några gånger nu. Robin's Hood stod som vinnare två veckor på rad. Vi var mäkta stolta tills vi mötte våra överkvinnor. Vi åkte på stordäng, skämdes och visade oss inte där förra veckan. Ikväll är det dock dags att ta tjuren vid hornen igen. Förhoppningsvis blir vi ett gäng som försöker ta tillbaka vår titel i samband med kvalitativt umgänge.

Nu har jag eftersvettats klart. Dags att duscha, så att inte svetten får för sig att gro in. Sen blir det jobb ett par timmar. Bowling med tonåringarna. Trevligt värre! (: Sen återstår bara morgondagen då det ska arbetas. Efter det väntar en helg full med bravader till havs med nära och kära.

Det känns att det är sommar i luften!
"Nätterna blir ljusare, jag känner och jag lever och jag minns..att allting, ja allt är nästan perfekt"


RSS 2.0